+31(0)6 28153677 contact@airdome-duiven.nl

Faciliteiten & huisregels

Faciliteiten

De AirDome staat op het terrein van MHC De Westerduiven die de faciliteiten ter beschikking stelt. Bij trainingen kan gebruik gemaakt worden van de kleedkamers met douches. Bij competitiewedstrijden is het clubhuis ook geopend.

Zaaldienst en bardienst ouders
Omdat de AirDome op het terrein van MHC De Westerduiven staat zal het clubhuis tijdens de zaalhockeycompetitiedagen open zijn. Ouders worden, net als bij veldhockeywedstrijden, tijdens de zaalhockeywedstrijd van hun dochter of zoon ingedeeld voor een zaaldienst of bardienst.
Over het algemeen zit er 1 wedstrijd tussen de eigen wedstrijden en worden ouders voor een blok van 3 of 4 wedstrijden ingedeeld voor een zaal- of bardienst.

De ouders die zaalwacht zijn, zijn verantwoordelijk voor het bijhouden van de standen tijdens de wedstrijd. Een wedstrijd duurt 2x 20 minuten met maximaal 5 minuten pauze tussen de wedstrijden.

De ingedeelde scheidsrechters die de wedstrijden fluiten, dienen zich 15 minuten voor aanvang van de wedstrijd te melden bij de zaalwacht.

De uitslagen van de wedstrijden worden door de scheidsrechters en de coaches direct verwerkt in het Digitaal Wedstrijdformulier (DWF).

Groot voordeel van de AirDome is dat de balken altijd klaarliggen op de velden!

Clubhuis

MHC De Westerduiven is op 4 maart 1991 opgericht en is dus nog een vrij jonge hockeyclub. De naam geeft al aan dat wij ons richten op de gemeenten Westervoort en Duiven, maar natuurlijk is een ieder welkom om zich bij onze vereniging aan te sluiten.

Sinds de opstart in 1991 heeft de vereniging een explosieve groei doorgemaakt en inmiddels telt de vereniging ruim 630 leden. Sinds een aantal jaren zijn dames-, heren-, veteranen- en jeugdteams actief in de competitie onder de vlag van de KNHB.

Huisregels

Stichting Binnensportaccommodatie Hosterpark (SBH) en MHC De Westerduiven kent een aantal (gedrags-)regels. U kunt ze hier lezen en downloaden:

Kleding en materialen
De indoor bounce back sportvloer is zeer kwetsbaar. De vloer mag alleen worden betreden met schone binnensportschoenen met een lichte zool. De zolen mogen geen sporen achterlaten op de vloer. De binnensportschoenen worden pas aangetrokken als je in de AirDome bent.

Eten & drinken
Het is niet toegestaan om eten en drinken mee te nemen in de AirDome, met uitzondering van water.

Documenten

  1. Reglement MHC De Westerduiven 
  2. Disciplinaire maatregelen
  3. Arbitragereglement
  4. Gebruiksvoorschriften accommodatie
  5. Code Gedrag, Sportiviteit en Discriminatie