+31(0)6 28153677 contact@airdome-duiven.nl

Oranjedag: Indoor, een zaalhockeydag vol plezier en een gave clinic!

Kom op 3 januari zaalhockeyen op de allereerste Oranjedag: Indoor ooit! Deze is op 3 januari in de Airdome van M.H.C. De Westerduiven voor alle spelers tussen 6 en 13 jaar! Veel leren en plezier maken staan centraal deze dag. Schrijf je snel in en bereid je optimaal voor op (de rest van) jouw zaalseizoen!

Klik hier om meteen te kunnen aanmelden of voor meer informatie!

Wat kan jij verwachten tijdens dit kamp:

  • Clinic van Hoofdklasse Zaalhockeyer
  • Uitdagend programma met veel balcontacten
  • Prettige sfeer met enthousiaste, ervaren trainers
  • Gezonde lunch, drinken en tussendoortjes

Je wordt op je eigen niveau ingedeeld voor maximaal hockeyplezier. De dag duurt van 9.30 uur tot 16.30 uur. Je kunt om 9 uur al gebracht worden.

Doelgroep:  6-13 jaar

Kosten: € 79,- , nu €40, prijs loopt op naarmate het aantal aangemelde deelnemers stijgt. Dus wees er snel bij en pak dat voordeel! Tot 1 december meld je je aan inclusief gratis shirt van Indian Maharadja.

Ook in 2019 komt Hockeykampen.nl weer naar M.H.C. De Westerduiven. Meld je aan voor 1 februari en ontvang €30,- vroegboekkorting! Tot 1 december zelfs met extra vroegboekkorting in de Black Friday-acties.

Wil je meedoen met de eerste Oranjedag: Indoor, die €30 vroegboekkorting ontvangen of de Black Friday-acties checken? Ga dan naar hockeykampen.nl en meld je snel aan!

Direct aanmelden

Volg ons op Facebook: